top of page

Gjøvik fortjener en musikkfestival

KARI HOUTH FJELLSETH, FESTIVALSJEF FREDVIKAFESTIVALEN:

For litt over tre år siden bestemte vi oss for å starte en musikkfestival på Gjøvik. Målet var å lage vår egen drømmefestival – med kvalitetsmusikk, god mat og godt drikke. Vi forelsket oss fort i Fredvika. Dette området er som skapt for den utendørsfestivalen vi fantaserte om.

Nærheten til Mjøsa, det grønne graset og de lilla blomstene la grunnlaget for hele identiteten vår.

Festivalen drives 100% av frivillige!

Musikkbyen Gjøvik fortjener en musikkfestival som Fredvika. På Fredvikafestivalen opplever du de store stjernene, men oppdager også de nye talentene. Vi presenterer kvalitetsmusikk, av både lokale og nasjonale artister, og på sikt også internasjonale.


Arbeidsjern og dugnadsånd


Festivalen har vi klart å stable på beina takket være entusiastiske arbeidsjern i administrasjonen, driftige frivillige med dugnadsånd, publikummere med hjerte for festivalen, samt en rekke lokale samarbeidspartnere som heier på oss.


I selskapets vedtekter har styret bestemt at Fredvikafestivalen driftes 100% frivillighet de første tre årene. Selv om det ikke blir noen festival i 2020, håper vi at 2021 er året vi kan begynne å lønne staben vår. Det har denne hardtarbeidende gjengen fortjent.Vi vokser med Gjøvik i ryggen


Vi håper festivalen vår kan fortsette å vokse og gro. Med Gjøvik i ryggen har vi trua på at det er mulig. På sikt skal vi utvide festivalområdet vårt, vi skal booke flere artister, selge flere billetter, og trekke nye besøkende som lærer å elske både byen vår og festivalen vår.

Som festivalsjef er årets høydepunkt alltid den siste konserten.

Det beste jeg vet er å kikke utover publikum og kjenne på stemninga. Kjenne på hvor stolt jeg er av alle som jobber med Fredvika, alle som besøker Fredvika og kjenne på hvor stolt jeg er av Gjøvik.

Akkurat den opplevelsen får jeg ikke i 2020, men gjett om jeg er klar for 2021?!


Festivalsjef Kari Houth Fjellseth

 
 62 visninger0 kommentarer

Comments


bottom of page