top of page

Knallstart for italiensk pizza


Ann-Catrin er eier og driver av Fauno

ANN-CATRIN WENTZEL DRAMSTAD:

Vi vil rette en stor takk til Gjøviks befolkning som har tatt så godt imot oss og vårt konsept med italiensk pizza fra vår ved- og gassfyrte steinovn.

Vi har hatt fokus på å ha et gjennomført italiensk konsept og å lage det så autentisk som mulig med sjarm og lune, trivelige lokaler. Å skape en god stemning i Gjøviks eldste bygård «Vingården» har ikke vært vanskelig. Her har vi store vinduer og god takhøyde.


Beliggenheten midt i det urbane hjertet av Gjøvik – Panparken, er også noe vi setter pris på.

I samarbeid med kommunen har fått til en uteservering i Jernbanegata på sommeren. Her ligger det nærmeste Gjøvik kommer en food-court med flere restauranter som tilbyr å sitte ute å nyte mat og drikke mens man ser på livet i gatene, hører fuglekvitter og at fontena i parken sildrer. Vi gleder oss til 2021, når parken skal oppgraderes for å legge enda bedre til rette for en urban møteplass!Levende og kulturell by


Gjøvik er en levende og kulturell by. Folk er opptatt av mat og drikke som kultur også. Vi har hatt stor suksess med våre vinsmakinger og winemakers dinner. Dette er arrangement hvor vi da f.eks. har med oss en vinprodusent som forteller engasjert om veien fra drue til vinflaske. I sommersola i bakgården på Fauno har vi hatt arrangementer som spenner fra prosecco-smaking, Totenslagere, konsert med Nagell & Wentzel, byfest etc. Her er det bare fantasien (og nå Corona) som setter begrensningen.I disse dager hvor det blir mest naturlig å holde seg hjemme i Norge i ferien, håper vi at vi kan bringe et lite stykke Italia til Gjøvik.

Vi opplever at Gjøvik-folk er opptatt av å gå ut og kose seg. Ekstra stas synes vi det er at det også kommer alt fra familier med barn, besteforeldre etc, til vennegjenger, unge par (kanskje på sin første date) og etablerte par som sier at «det blir jo ikke det samme å sitte i hver sin sofa foran TV`n en kveld som å sitte vis a vis hverandre på en restaurant for å prate», mens man blir servert et godt måltid med godt drikke til.. Ikke venter oppvasken heller...

I disse dager hvor det blir mest naturlig å holde seg hjemme i Norge i ferien, håper vi at vi kan bringe et lite stykke Italia til Gjøvik.


 
 


955 visninger

Comments


bottom of page