top of page

Rekordår for Vitensenteret Innlandet

Det har vært rekordår og mange baller i lufta for Vitensenteret Innlandet. I 2022 økte publikumstallet med hele 25 prosent fra forrige rekordår.
Aldri før har så mange ivrige besteforeldre tatt månehoppet mens trippende barnebarn har ventet på tur. Aldri før har så mange tanter og onkler tatt natt-testen, reist ut i verdensrommet eller hørt sin egen puls på stortromma.


Det er kjempegøy å se at den langsiktige jobbinga vår med ny strategi og nytt uttrykk, samt en større variasjon i publikumsaktiviteter på senteret, har gitt resultater. Det er ingen tvil om at vi er en viktig alternativ læringsarena, og en lettbeint organisasjon med et stort samfunnsengasjement, sier administrerende direktør ved Vitensenteret Innlandet Elisabeth Erlimo.


Det er nok ikke alle som vet at Vitensenteret Innlandet er en ikke-kommersiell bedrift, der alle penger som kommer inn brukes til å spre realfagsglede til hele regionen.

I alt vi foretar oss, både på senteret og ute i skolene, har vi hovedmålet vårt friskt i minne: Vi skal styrke realfagskompetansen i hele Innlandet og vise at realfag er praktisk hverdagskunnskap og en nøkkel til bærekraftig sammfunnsutvikling, forklarer Erlimo.

De to nye rommene Lydbølgen (som er et samarbeid med Mjøsmuseet) og koderommet, i tillegg til prosjekter som First LEGO League, Reale talenter og teknologiklubben Peiling, har også bidratt til å øke interessen for Vitensenteret i Brennerigata 1 på Gjøvik.
 SJEKK TALLENE FOR REISELIV OG OPPLEVELSER I GJØVIK! 


5 visninger0 kommentarer

Comments


bottom of page