top of page

Tjønnås Delikatesser

Storgata i Gjøvik har fått et nytt tilskudd, denne gangen i form av lokale delikatesser inspirert av Frankrike.

Innehaverne Odd Andreas Tjønnås og Mari Mette Tjønnås har alltid hatt et ønske om å drive noe eget, og i juni i fjor åpnet de delikatessebutikk i Storgata. Begge er utdannet kokk og har jobbet innen dette yrket de siste 10-12 årene.

«Det var savnet etter en delikatessebutikk som minnet om en typisk butikk du finner i Frankrike, som var grunnlaget for ideen og som gjorde at vi bestemte seg for å satse på en egen nisjebutikk», forteller innehaverne.


I butikken finner du alt fra ferske oster og skinker, til sjokolade og iskrem. De har en rekke varer fra lokalområdet og har et stort fokus på lokal mat.


Åpningen sommeren 2022 gikk over all forventning!

Planen var i hovedsak at Mari Mette skulle drifte butikken, mens Odd Andreas jobbet i sin faste jobb og kun hjalp til i kulissene. «Butikken ble så godt tatt imot av Gjøviks befolkning og responsen var så stor, at etter få måneder måtte vi begge jobbe i butikken på heltid», forteller Mari Mette og Odd Andreas fornøyd.


Sommerbutikk på Gjøvik Gård

I sommer skal Tjønnås i tillegg drive butikken Norma på idylliske Gjøvik Gård. De åpnet dørene lørdag 13.mai. Her finner du norsk mat i mange former og varianter. Nydelige tekstiler som puter og klær, samt potter og vaser – og søtsaker vil du også finne her.

«Vi vil blant annet ha et stort utvalg glutenfrie varer fra en leverandør jeg vet mange har ønsket seg - nemlig Glunot i Trysil», forteller Mari Mette.

På Norma vil det være noe for enhver smak. Velkommen innom Tjønnås både i Storgata og på Gjøvik Gård i sommer.


 SJEKK TALLENE FOR SERVERING I GJØVIK!


 

175 visninger0 kommentarer

Comentários


bottom of page