Veien til et smart hotel

Linn-Therese Svendsby er utleiekonsulent og ansvarlig på det nyetablerte Gjøvik Overnatting. Hun forteller om smarthotellet som er i drift og utvikling i det gamle Kløverhotell-bygget:


Mjøsen Eiendom har som målsetning at Gjøvik Overnatting skal være et rimelig og godt overnattingstilbud for alle. Smarthotellkonseptet er i stor grad basert på at gjestene klarer seg selv og på denne måten reduseres kostnadene for kunden.


Det gamle Kløverhotellet skal oppgraderes både utvendig og innvendig til et mer hjemmekoselig preg
For å gjøre det så enkelt som mulig for kundene har vi oppgradert nøkkelsystemet fra kortsystem til ett nøkkelskap hvor gjestene selv kan hente ut nøklene sine til alle døgnets tider kun ved hjelp av en kode som de får på SMS. Dette ser vi at fungerer veldig bra!

Utleiekonsulent Linn-Therese Svendsby

Vi har så smått begynt å renovere rommene til en litt mer hjemmekoselig atmosfære. Alle rommene har eget bad med dusj, lite kjøleskap og tv.

Felles kjøkken, stue og vaskerom som alle kan benytte seg av finnes i underetasjen. Her kan gjestene samles for felles tv titting eller f.eks brettspill.

Vi har også en stor og flott konferansesal med plass til ca 80 personer. Salen leies ut til alt fra konferanser, konfirmasjon, bryllup, bursdager, firmafester og barnedåp.

Oppdatering av byggets fasade er også i våre planer og vi er i en dialog med kommunen om noen enkle visuelle tilpasninger.

Per i dag er det ikke matservering på hotellet. Vi jobber imidlertid med å finne en løsning for frokostlevering til de gjestene som kunne tenke seg det. Ulike konsepter vil bli testet i 2020 så blir det tilbakemeldingen fra kundene som er avgjørende for hvilken løsning vi lander på til slutt.

Er du på jakt etter et rimelig overnattingssted på Gjøvik i en kort eller lengre periode så hører vi gjerne fra deg.

Velkommen!
SJEKK TALLENE!

Overnatting i Gjøvik

BYREGNSKAPET 2019HVORFOR BYREGNSKAP?

Byregnskapet skal gjøre oss i stand til å ta smarte valg for fremtiden. Det å måle utviklingen og se hva tallene faktisk sier, vil gjøre oss i stand til å ta valg basert på kunnskap.

Byregnskapet gjør at befolkningen kan følge byutviklingen. Det skal bidra til å bygge stolthet over egen by og bedre Gjøviks omdømme. Byregnskapet er en faktabase som oppdateres årlig. Det er ment å være et nyttig verktøy for å øke næringslivets og innbyggernes faktakunnskap om byutvikling.

 

MEDVIRKENDE

Byregnskapet er et samarbeid mellom Byen vår Gjøvik, Gjøvik kommune, Statens vegvesen og Innlandet Fylkeskommune.

Prosjektledelse: Byen vår Gjøvik

Tekst, layout, design: Frostrøyk idé og design

 

© 2019 GJØVIK KOMMUNE. Designet av Frostrøyk AS