top of page

Fun Padel Gjøvik - En idrett for alle!

Idretten som har tatt Norge og verden med storm har også fått fotfeste i Gjøvik.

Høsten 22 åpnet Fun Padel Gjøvik i samarbeid med Tema eiendom en fantastisk hall i "verdensklasse". Padel er den nye og populære idretten som vokser på verdensbasis, og på Gjøvik har idretten blitt tatt veldig godt imot! Padel er en idrett for alle, uavhengig av form, alder og erfaring. Dette kan alle lære seg.


Booking av baner gjøres via appen Mathci og rackerter kan leies eller kjøpes i hallen. Hallen er åpen fra 05:00 til midnatt og bemannet på ukedagene fra 16:00 - 20:00 og på helg mellom 10:00 - 16:00.


I romjulen arrangerte Fun Padel cup for både kvinner og menn, noe som ble et fantastisk morsomt og vellykket arrangement. Dette håper vi kan bli en årlig "happening". I januar startet første runde med bedriftsserier. Dette viste seg å være en etterlengtet aktivitet. 24 lag deltok denne runden, og fredag 24. februar ble det avholdt premieutdeling med pokaler og vandrepokal.


Uke 10 startet andre runde hvor 24 nye lag meldte seg på. Vi gledet oss over å ta imot både tidligere og nye spillere. Gjennom bedriftsserien opplevde vi at hallen fungerte som en sosial arena. Både andre lag og familiemedlemmer var innom hallen for å se på kampene. Tilbakemeldingene har vært uavkortet positive. Vi gleder oss til fortsettelsen.


 SJEKK TALLENE FOR LAG OG FRITID I GJØVIK!


 

80 visninger0 kommentarer

Comments


bottom of page