top of page

Gasellebedrifter i Gjøvik

Blant mange vellykkede bedrifter i Gjøvik er det flere som gjør det eksepsjonelt bra om dagen. Hvert år deler Dagens Næringsliv ut utmerkelser til bedrifter som anses å være Norges raskest voksende og vellykkede. Gjøvik kan skimte med blant andre Lindbak IT og Gjøvik Taxi.

Lindbak IT er på listen over Gasellebedrifter hos Dagens Næringsliv.

Lindbak IT - med vekst på over 300%

Lindbak IT er en smidig IT og digitaliseringspartner som tilbyr IT-avdelingen as a service nasjonalt. Dette er en tjeneste som strekker seg gjennom hele livssyklusen til en IT-avdeling, fra rådgivning og strategi, til support og drift.


Gjennom god kundeinnsikt, og god forståelse av kundens behov, skal vi gi en merverdi til de selskapene som har behov for digitalisering, slik at kundene oppnår større konkurransekraft. Dette vil gi mer solide og konkurransedyktige bedrifter for lokalsamfunnene. Gjennom vårt bærekraftsarbeid skal ikke selskapet være en del av bruk og kast samfunnet og våre tjenester skal være bærekraftig for både Lindbak IT, kunden og samfunnet.

Våre verdier er Kundefokusert, Engasjert og Nyskapende, noe våre kunder alltid skal oppleve.

Lindbak IT deltok i etableringen av NT6 i Gjøvik. Gjennom støtte fra Gjøvik Kommune sitt næringsprogram kunne vi delta i etableringen og gå fra å være en liten gründerbedrift med 5 ansatte til å bli en del av et nasjonalt konsern med 300 ansatte. Hvorav 35 tilhører Lindbak IT. Med mange hundre kunder over alt i hele Norge har vi klart å levere IT lokalt fra Gjøvik og overbevist en lokaleid familiebedrift i Trondheim om at hovedkontoret for teknologiselskapet Lindbak IT skal ligge på Gjøvik. Fra Gjøvik leverer vi skytjenester, maskinvare, møterom, sikkerhetstjenester, driftstjenester med mer.


Lindbak IT - Gaselle 2022

Lindbak IT er gjennom sitt tette samarbeid med fagmiljøer, næringsklynger og akademia blitt en aktør som får sikkerhet, teknologi og folk til å spille på lag. Det ligger langsiktige mål i vår strategi om å etablere lokale kontorer flere steder i Norge og vokse til å bli en enda større nasjonalaktør som omsetter for 300 millioner. Første steg på veien er 100 millioner som vi når neste år.


Lindbak IT er miljøtårnsertifisert og arbeider med ISO sertifiseringer for å sette standarden lokalt. Skal du selge sikkerhet må du gå foran som et godt eksempel. Vi sertifiserer alle våre konsulenter og rådgivere på produkter, tjenester og teknologi. Men viktigst av alt er prosessene rundt sikkerhet.
Gjøvik Taxi - Gasellebedrift i 2022 med en vekst på hele 1056%!


Det er ikke bare IT-gründere som topper listen over vellykkede bedrifter om dagen - Gjøvik Taxi har hatt en enorm vekst de senere årene, og sikret seg dermed en plass på listen over Gasellebedrifter hos Dagens Næringsliv.Gjøvik Taxi er eid av 20 bileiere fordelt på 27 biler og 6 busser. Selskapet ble etablert i 1926 og har en lang tradisjon i Gjøvik By. Selskapet dekker hele Gjøvik kommune inkludert Biri og Snertingdal, samt områdene i nabokommunene Vestre- og Østre Toten.

Gjøvik Taxi har lagt ned enormt arbeid i forbindelse med systematisk kvalitetsarbeid og service. Dette har medført at de har blitt ISO Sertifisert for Internasjonal standard ISO-9001 og ISO-14001.

Selskapet har hatt en bra vekst de siste årene og det største overskuddet fikk de under koronaen sitt første år. Årsaken til den svært gode veksten er flere kunder og inngåelse av gode offentlige avtaler. I 2020 gikk de over til døgnbemannet drift med åpningstider på Gjøvik 24/7 – noe kundene har satt stor pris på.


Det har skjedd store endringer i kundesenteret fra 2023. Gjøvik Taxi, Raufoss Taxi og Østre Toten Taxi har etablert et felles kundesenter for alle disse tre kommunene slik at kundene kommer til et kundesenter som er åpent 24/7. Dette medfører også en mer effektivitet i transportformidling.


Gjøvik Taxi AS skal være en kvalitetsleverandør innen taxitransport og bookingtjenester - og skape lønnsomhet for eiere og selskap, også fremover!
 SJEKK TALLENE FOR ANSATTE OG BEDRIFTER I GJØVIK!


 

30 visninger0 kommentarer

Comments


bottom of page