top of page

Gründerbedrift gjør det godt i Gjøvik

Lykketall - Et autorisert regnskapsførerselskap tilknyttet teknologi- og kompetansefelleskapet NT6 på Gjøvik.


Lykketall er en interessant gründer-bedrift i Gjøvik, og med kontorer på Dokka og i Oslo. Vi tok en prat med daglig leder, Kristine Bratrud Rudberg.


Hva fikk deg til å starte opp for deg selv?

Det var ønsket om å kunne utforske de mulighetene i bransjen som lå rundt det digitale og automatisering. Det er en bransje som er moden for et skifte. I tillegg har det å skape noe eget vært noe som har vokst på meg etter hvert. For egen del, men også å skape noe med et team.


Kristine Bratrud Rudberg, daglig leder i Lykketall.

Hva er ambisjonene og hvordan ser du på fremtiden for bedriften din?

Ambisjonene er først og fremst det å levere en bedre tjeneste til kundene! Vi tror det er gjennom å utfordre digitale løsninger rundt regnskap, controlling og rådgiving. Lage en god digital rigg og finspisse denne slik at sluttproduktet blir noe unikt som utfordrer bransjen. For å få til dette knytter vi til oss flinke folk som i sum utgjør teamet vi trenger.


Fakta om bedriften og hva skiller Lykketall ut fra et vanlig regnskapsbyrå?

Ansatte i Lykketall på faglig og sosial samling i Spania.

Vi jobber kun i sky og er rigget for å kunne ha ansatte som trenger fleksibilitet. Dette gjør at jobben i Lykketall kan kombineres med studier og pr i dag har vi 3 ansatte som studerer ved siden av jobben. Da kan man jobbe på toget, om kvelden, fra hyttekontor eller hva som passer og det gjør også at vi kan ha flere avdelinger rundt i landet uten tung administrasjon og dyre husleier. Vi har en relativt ung profil og legger opp hverdagen til dette.


Alle ansatte har fullt oppsett med skjermer og det de trenger til hjemmekontor for å kunne flekse da de trenger det. Vi har en time trening inkl i arbeidstiden i uka og alle ansatte får dekket treningssenter. Alle ansatte dro på faglig og sosial samling i Spania i høst. Dette er noen av tiltakene vi har for å ha en god kultur og et høyt trivselsnivå. Noe som er nødvendig å få til ved flere avdelinger og et høyt tempo i hverdagen.


Vi jobber med løsninger som får ned den tradisjonelle biten rundt punsing samt effektivisering rundt avstemminger, føring og rapportering. Dette gjør at vi skal kunne være mer tilstede for kunden og kunne gi verdi som en sparringspartner.


Hvordan er det å være gründer i Gjøvik?

Det er moro å være grunder i Gjøvik. Det er miljøer som spiller hverandre gode og som har all den kompetansen vi selv mangler for å få til det vi har lyst til. Konseptet Lykketall er et NT6-produkt der alle deler av bedriften har utspring fra NT6. Alt fra navn, nettside, logo, bilder, tekst og teknisk rigg startet der. Videre så er Gjøvik flinke på å tilrettelegge for læring, utvikling og nettverksbygging.
 SJEKK TALLENE FOR ANSATTE OG BEDRIFTER I GJØVIK!


 

27 visninger

Comments


bottom of page