– Vi er stolte av å være en norsk industriaktør


Asbjørn Eskild er Adm. Dir. i TOPRO Industri AS

– Mer enn 130 dedikerte medarbeidere bidrar til at TOPROs produkter hver dag gjør livet enklere, tryggere og stødigere for mennesker i mer enn 25 land over hele verden.


Det sier administrende direktør i TOPRO, Asbjørn Eskild. Han forteller at bedriften er glad for å være lokalisert i en regionen med sterke industritradisjoner og som ser verdien av å være en støttespiller til TOPRO som en lokal aktør.


– Vi opplever at velviljen er stor for å bidra til at arbeidsplasser sikres – også i vanskelige perioder.

Fra attføring til industri


TOPRO Industri AS er en Gjøvik-bedrift med lange tradisjoner og en spennende historie. Fra oppstarten som en attføringsbedrift i 1966, er TOPRO i dag en moderne industribedrift som utvikler, produserer og selger produkter til kunder i store deler av verden. Administrasjon, utvikling og produksjon skjer fra lokalene på Rambekk rett sør for Gjøvik sentrum.


– I mer enn 30 år har TOPROs rullatorer og øvrige ganghjelpemidler vært synonymt med kvalitet i både design og produktkvalitet.

Den nye karbon-rullatoren TOPRO Pegasus er både designet og produsert på Gjøvik.

TOPRO har i tillegg til anlegget på Gjøvik, egne datterselskaper i Tyskland, England, Nederland og Sveits. TOPRO distribuerer også sine produkter til de øvrige nordiske land, flere land i Sentral-Europa, USA, Australia, New Zealand og flere land i Asia.

Nyvinning i carbon


TOPRO arbeider kontinuerlig med utvikling av nye modeller og har nylig lansert en rullator i carbon. Den er lett, trygg og ikke minst – den representerer en helt ny måte å designe et slikt produkt.

– Vi tror at framtidens rullatorer, i tillegg til å dekke funksjonene, må være attraktive å se på. Vi gleder oss videre til å presentere spennende produktnyheter i løpet av året som vi håper og tror markedet vil respondere positivt på, sier den stolte direktøren.

SJEKK TALLENE!

Ansatte og bedrifter i Gjøvik

BYREGNSKAPET 2019HVORFOR BYREGNSKAP?

Byregnskapet skal gjøre oss i stand til å ta smarte valg for fremtiden. Det å måle utviklingen og se hva tallene faktisk sier, vil gjøre oss i stand til å ta valg basert på kunnskap.

Byregnskapet gjør at befolkningen kan følge byutviklingen. Det skal bidra til å bygge stolthet over egen by og bedre Gjøviks omdømme. Byregnskapet er en faktabase som oppdateres årlig. Det er ment å være et nyttig verktøy for å øke næringslivets og innbyggernes faktakunnskap om byutvikling.

 

MEDVIRKENDE

Byregnskapet er et samarbeid mellom Byen vår Gjøvik, Gjøvik kommune, Statens vegvesen og Innlandet Fylkeskommune.

Prosjektledelse: Byen vår Gjøvik

Tekst, layout, design: Frostrøyk idé og design

 

© 2019 GJØVIK KOMMUNE. Designet av Frostrøyk AS